Conditietraining

Voor STG-leden (vanaf 7 jaar) worden er op een drietal verschillende avonden conditietrainingen op het trainingsveld gegeven. Aan deze trainingen wordt deelgenomen door tal van verschillende groepen: van jonge aankomende schaatsertjes tot wedstrijdrijders. Maar ook oudere jeugd, recreanten, wedstrijdrijdende senioren en marathonrijders laten daar menig zweetdruppel vloeien. Het doel van deze trainingen loopt uiteen van, in spelvorm kennismaken met de schaatsbewegingen tot het optimaal in conditie houden van de wedstrijdschaatser tijdens de zomer. Het trainingsveld ligt op het terrein van de Ter Aarse IJsclub, achter de landijsbaan.

Conditietrainingen 2017

Maandag 19:30-20:30 vanaf 8 mei Junioren C en ouder Erik Valentijn Conditietraining en specifieke schaatsoefeningen
Dinsdag 16:30-17:30 vanaf 9 mei Pupillen Leon van Harten Spelenderwijs kennismaken met schaatsoefeningen
Dinsdag 20:00-21:30 vanaf 9 mei Senioren Gerard van der Helder Conditietraining en specifieke schaatsoefeningen