Conditietraining

Voor STG-leden (vanaf 7 jaar) worden er op een drietal verschillende avonden conditietrainingen op het trainingsveld gegeven. Aan deze trainingen wordt deelgenomen door tal van verschillende groepen: van jonge aankomende schaatsertjes tot wedstrijdrijders. Maar ook oudere jeugd, recreanten, wedstrijdrijdende senioren en marathonrijders laten daar menig zweetdruppel vloeien. Het doel van deze trainingen loopt uiteen van, in spelvorm kennismaken met de schaatsbewegingen tot het optimaal in conditie houden van de wedstrijdschaatser tijdens de zomer. Het trainingsveld ligt op het terrein van de Ter Aarse IJsclub, achter de landijsbaan.

Conditietrainingen 2018

Maandag 18:30-19:30 vanaf 14 mei Junioren C en ouder John Fransen / Madelief de Jong Conditietraining en specifieke schaatsoefeningen
Maandag 19:30-20.30 vanaf 14 mei  Junioren C en ouder Erik Valentijn Conditietraining en specifieke schaatsoefeningen
Dinsdag 20:00-21:30 vanaf 15 mei Senioren Gerard van der Helder Conditietraining en specifieke schaatsoefeningen