Zondagmorgenschaatsen

STG Ter Aar huurt op zondagmorgen van 7.30 uur tot 9.00 uur ijs in Haarlem. Op dit uur wordt er training gegeven aan de beginnende tot wedstrijdrijdende schaatser. Het doel van dit trainingsuur is het verbeteren van de schaatstechniek. Als je enigszins kan schaatsen kan je, vanaf 7 jaar, deelnemen aan deze training. Gedurende deze training komen er geen andere schaatsers, dan deelnemers aan deze training, op het ijs. Het vervoer van en naar de ijsbaan Haarlem regelen de schaatsers zelf door met elkaar mee te rijden.

Als je op zondagochtend wil trainen dan moet je lid worden van de STG en een zondagmorgenabonnement aanvragen. Dit seizoen (2018-2019) kost een zondagmorgenabonnement voor “Senior-leden” € 112,00 en "Junior-leden" € 102,00. Er wordt ook weer samengewerkt met een aantal andere verenigingen. Wij rekenen ook van onze eigen leden uiteraard weer op een grote toeloop voor dit uur.

Zondagmorgenschaatsen 2018-2019

Zondag 7.30 - 9.00 7 okt Jongste jeugd Martin Mollema