Zondagmorgenschaatsen

STG Ter Aar huurt op zondagmorgen van 7.30 uur tot 9.00 uur ijs in Haarlem. Op dit uur wordt er training gegeven aan de beginnende tot wedstrijdrijdende schaatser. Het doel van dit trainingsuur is het verbeteren van de schaatstechniek. Als je enigszins kan schaatsen kan je, vanaf 7 jaar, deelnemen aan deze training. Gedurende deze training komen er geen andere schaatsers, dan deelnemers aan deze training, op het ijs. Het vervoer van en naar de ijsbaan Haarlem regelen de schaatsers zelf door veelvuldig met elkaar mee te rijden. Opgeven kan met het aanvraagformulier dat in juni wordt toegestuurd.

Als u op zondagochtend wil trainen dan moet u lid worden van de STG en een zondagmorgenabonnement aanvragen. Dit seizoen (2017-2018) kost een zondagmorgenabonnement voor “Senior-leden” € 106,- en "Junior-leden" € 96,-.

Zoals hierboven reeds is vermeld zal de zondagmorgen ook dit seizoen weer beschikbaar komen voor onze vereniging. Er wordt ook weer samengewerkt met een aantal andere verenigingen. Wij rekenen ook van onze eigen leden uiteraard weer op een grote toeloop voor dit uur. Mocht na afloop van de inschrijfperiode, dus na 13 juli 2016, blijken dat wij vanuit de leden geen volle bezetting krijgen, zullen ook personen van buiten de STG in aanmerking komen voor een abonnement. Dit zal via de plaatselijke bladen worden medegedeeld. Eventuele liefhebbers hiervoor kunnen zich (onder voorbehoud) alvast aanmelden.

Regels m.b.t. de zondagmorgen: Gezien het aantal beschikbare trainers en vanwege de kwaliteit, die wij aan de zondagrijders willen bieden, kunnen wij slechts een beperkt aantal rijders toelaten. Om een en ander te structureren de volgende punten:
Voor de zondagmorgen worden maximaal 250 volle abonnementen afgegeven. Dit kan eveneens inhouden: 200 volle abonnementen en 100 12-rittenkaarten.
Volle abonnementen zullen de voorkeur krijgen boven 12-rittenkaarten. Dit vanwege betere groepsindelingen en opzet van de diverse trainingsprogramma's.
Leden van de STG en zondagabonnementhouders van vorig seizoen krijgen ook hier de voorkeur voor het afgeven van abonnementen. Dit geldt echter slechts tot de sluitingsdatum van de aanvraagperiode.
Voor de volledigheid: 12-rittenkaarten zijn slechts 1 seizoen geldig. Indien er naar het eind van het seizoen nog knippen over zijn kunt u eventueel iemand anders meenemen om de kaart zodoende toch vol te krijgen. Als wij de overgebleven knippen door zouden laten lopen naar het volgende seizoen (bijvoorbeeld i.v.m. natuurijs) ontstaat een oneerlijke situatie t.o.v. de volabonnementhouders. Wij kunnen hen ook geen geld teruggeven. Daarnaast: Bij natuurijs moet de STG toch het ijs betalen!

Zondagmorgenschaatsen 2017-2018

Zondag 7.30 - 9.00 1 okt Jongste jeugd Martin Mollema