Jeugdweekend 2018

Het seizoen is ten einde. Afgelopen week zijn wij alweer begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Een paar weekjes rust en dan gaan we begin mei het seizoen weer starten met het jeugdweekend voor een mooi en nieuw schaatsseizoen.

Wat gaan we doen? Op vrijdag 11 mei (meivakantie) verwachten we jullie tussen 10 uur en half elf op het trainingsveld van de Ter Aarse ijsclub. We gaan dan kennismaken met de anderen die jullie eventueel nog niet kennen en doen veel spelletjes op het veld en trekken er ook nog op uit. ’s Nachts mogen jullie in tenten slapen. Zaterdag 12 mei moeten we natuurlijk ons tentenkamp opruimen en gaan we verder met gezellig vertier en vermaak. Om ’s middags 2 uur eindigt de pret en gaan we allemaal weer huiswaarts. Als je vragen hebt kan je mailen naar Plonie de Koning: . De kosten van deze dagen bedragen € 10,00 euro. Opgeven kan tot en met 3 mei. Daarna krijgen jullie spoedig meer informatie.

We kunnen veel sportieve en stoere kinderen gebruiken! Dus vul snel  je gegevens in op onderstaand formulier

Hartelijke en sportieve groet,

Tim de Rooij, Hidde Schelling, Sandra Könst, Demi Vonk, Roy van Es, Chantal van Bekkum, Paula Groen in ’t Woud, Sietse, Jos en Plonie de Koning

Evenementen

Sponsoren

 

Ogenblik a.u.b. ...