Fotoalbums

Einde veldtraining op de Dinsdag avond van Gerard voor seizoen 2018-2019

Op 26 Maart was het zover, de laatste training van het seizoen die inmiddels traditie getrouw afgesloten wordt door een koffierondje in de kantine van de Landijsbaan. Was ook daar gezellig en druk, zo een dertig volgers hadden zich verzameld om Gerard en veldverzorger Kees te bedanken voor hun inzet voor het afgelopen seizoen.

Aantal foto's in album: 8.

Sportverkiezing gemeente Nieuwkoop 2018

Foto's van de sportverkiezing van de gemeente Nieuwkoop 2018 op vrijdagavond 15 Maart.

Aantal foto's in album: 16.

Clubkampioenschappen Leiden 2019

clubkampioenschappen Leiden 2019

Aantal foto's in album: 127.

NK Master 2019

Bij de NK master in Alkmaar wederom STG Ter Aar inbreng dit jaar.

John van der Vlugt deed mee bij de heren 60-64 jaar en Wil Schildwacht namens de KNSB om eea volgens de reglementen goed en eerlijke laten verlopen. Door John werd weer een prima resultaat behaald  met een keer Brons en vier Gouden plakken. Mag zich wederom weer voor een jaar kampioen van Nederland noemen nu voor de categorie H60-64jaar.

Aantal foto's in album: 11.

Pupillen wedstrijd Leiden 2019

Op 9 Maart is op de IJsbaan van Leiden weer de jaarlijkse pupillenwedstrijd gehouden.

Was weer een leuk evenement waar veel ouders en grootouders en ander familieleden en kennissen naar zijn komen kijken.

De motivatie van de pupillen was weer opperbest ofschoon er soms wel een troostend woordje nodig was bij een valpartij en dus een wat minder goed resultaat.

Door de kussens langs de baan en natuurlijk de schaatshelmen zijn verder geen verwondingen/ongevallen opgetreden.

Na de wedstrijd werd met vereende krachten weer snel de kussens opgeruimd.

Nog een paar keer op de schaats en dan de prijsuitreiking in het zwembad en dan is ook dit seizoen voor de pupillen weer afgesloten.

Aantal foto's in album: 40.

Clubkampioenschappen 2019

Aantal foto's in album: 55.

NK Jeugdmarathon 2019

Aantal foto's in album: 3.

Kees Jongert Bokaal 2019

Foto's van de interclubwedstrijd om de Kees Jongert Bokaal, gehouden op 9 februari 2019.

Aantal foto's in album: 9.

Jan van Gennip Toernooi 2018

Foto's van het Jan van Gennip toernooi 2018 in Haarlem

Aantal foto's in album: 105.

Mountainbiken over de Veluwe 2018

Door STG Ter Aar trainer Gerard van den Helder is weer de Mountianbike tocht over de Veluwe georganiseerd.

Meer dan 30 STG Ter Aar leden, familie of vrienden/relaties hadden zich hiervoor aangemeld. Gerard had weer bijzonder mooi weer geregeld. Door de Zon werd een prachtig kleuren palet zichtbaar. Ook de wind en  een regen van vallende blaadjes zorgde voor mooie momenten tijdens de tocht. Geen regen, geen harde wind, geen modder maar een bijzonder mooie tocht door de natuur. Zoals altijd had Jan Oosterhof bij deze klassieker horende Berenburger verzorgd die  bij de oudere deelnemers bijzonder goed in de smaak viel. Een paar dames  namen een iets verkorte route, zodat ze wat rustiger konden fietsen en meer van de natuur konden genieten, misschien wel iets voor de komende jaren voor liefhebbers die de ca. 53km tocht een beetje te lang vinden. De tocht was dit jaar iets langer omdat bij start als snel de verkeerde richting werd ingeslagen zodat we na ca 10 minuten weer bij het begin aan kwamen. De snelste groep was dit jaar niet de snelste maar maakte wel de meeste km's. De tocht werd afgesloten met een bezoek aan een Pannenkoeken restaurant.

Volgend jaar, weer midden November, zal deze klassieker door Gerard georganiseerd worden.

Aantal foto's in album: 45.
Bekijk album »

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - [Volgende »]