Fotoalbums

Mountainbiken over de Veluwe 2018

Door STG Ter Aar trainer Gerard van den Helder is weer de Mountianbike tocht over de Veluwe georganiseerd.

Meer dan 30 STG Ter Aar leden, familie of vrienden/relaties hadden zich hiervoor aangemeld. Gerard had weer bijzonder mooi weer geregeld. Door de Zon werd een prachtig kleuren palet zichtbaar. Ook de wind en  een regen van vallende blaadjes zorgde voor mooie momenten tijdens de tocht. Geen regen, geen harde wind, geen modder maar een bijzonder mooie tocht door de natuur. Zoals altijd had Jan Oosterhof bij deze klassieker horende Berenburger verzorgd die  bij de oudere deelnemers bijzonder goed in de smaak viel. Een paar dames  namen een iets verkorte route, zodat ze wat rustiger konden fietsen en meer van de natuur konden genieten, misschien wel iets voor de komende jaren voor liefhebbers die de ca. 53km tocht een beetje te lang vinden. De tocht was dit jaar iets langer omdat bij start als snel de verkeerde richting werd ingeslagen zodat we na ca 10 minuten weer bij het begin aan kwamen. De snelste groep was dit jaar niet de snelste maar maakte wel de meeste km's. De tocht werd afgesloten met een bezoek aan een Pannenkoeken restaurant.

Volgend jaar, weer midden November, zal deze klassieker door Gerard georganiseerd worden.

Aantal foto's in album: 45.

Winter kanjers 2018

Een groep vrijwilligers zijn weer actief geweest om de nodige voorzieningen bij de land IJsbaan aan te brengen of het trainingsveld weer onder handen te nemen.

Aantal foto's in album: 7.

STG Ter Aar Trofee 2018

10 November 2018 is onder grote belangstelling gestreden om de STG Ter Aar Trofee.

Aantal foto's in album: 15.

Haarlem Trofee 2018

Foto's van de interclubwedstrijd om de Haarlem Trofee op 2 november 2018

Aantal foto's in album: 10.

Schaatskamp 2018 Enschede

Aantal foto's in album: 177.

STG Ter Aar Classic 2018

Foto's van de STG Ter Aar Classic gereden op zondag 9 september over 110km en 160km.

Aantal foto's in album: 20.

Beddenrace Langeraar 2018

Op Vrijdag 24 Augustus is weer de jaarlijkse beddenrace in Langeraar gehouden. Zoals ieder jaar  weer veel STG Ter Aar leden in de wedstrijd en langs het parcours. Helaas dit jaar zonder Stef van der Hoorn, dus bij de senioren beduidend minder kans op de winst. Bij de jeugd daarentegen ontstond een mooie wedstrijd tussen de Koeleman/Bocxe en van Harten/Koeleman  waarbij de van Harten/Koeleman dit jaar met de winst bij de jeugd aan de haal ging. Bij de Senioren/Masters werd al snel duidelijk dat de "Gebroeders" van den Helder (Gerard/Jeffrey) goed getraind hadden en die lieten gaven de combinatie Rene van der Jagt/Willem Randeraad en ook de hele familie Akerboom het nakijken. Laurens maakte er een soort estafette van en werd met verschillende bedgenoten gespot.

Bij het ingaan van de laatste ronde leek het erop dat de Gebroeders van den Helder zelfs met de derde prijs aan de haal zouden gaan, echter bij de laatste bocht werd er toch een gaatje aan de binnenzijde gelaten  (te vriendelijk) waardoor ze op de streep  met een metertje werden geklopt dus geen kus van de toernooi Miss.

Volgend jaar nieuwe kansen en een iets scherpere tactiek, want in de wedstrijd zelf worden geen cadeaus weggegeven!!

Aantal foto's in album: 106.

Diploma Inline skaten 31 augustus

Vrijdag 31 augustus hebben de jeugdrijdertjes van de STG Ter Aar weer hun uiterste best gedaan om alles wat deze zomer geleerd werd bij de inline skatelessen in de praktijk te brengen tijdens het diploma rijden. Klik hier voor de foto's.

Aantal foto's in album: 4.

Droogtraining door Annouk op 6 augustus 2018

Aantal foto's in album: 6.

Jeugdweekend 2018

Aantal foto's in album: 124.
Bekijk album »

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - [Volgende »]