Fotoalbums

Beddenrace Langeraar 2019

Beddenrace Langeraar 2019.

De Beddenrace van Langeraar was ook dit jaar weer een bijzonder spannend evenement. Zoals  al veel voorgaande jaren veel STG Ter Aar deelnemers in de race en veel bezoekers langs het parkoers inclusief het management van de Ter Aarse IJsclub. Wel warm maar verder prima omstandigheden zeker voor de bezoekers. Ook dit jaar weer een spannende race bij de jeugd tussen de Koeleman-Boxe en Koeleman-van Harten combinatie. De Koeleman-Boxe combinatie nam wel de leiding, maar moest aan het einde toch de Koeleman-van Harten combinatie voor laten gaan. Bij de senioren lieten Laurens en Wilfried weer eens zien dat ze met meer dan gezamenlijk 100 jaar levenservaring  mee doen voor het podium en die wisten een mooie derde plek te behalen. Gerard van den Helder had dit jaar een andere maat evenals Rene van der Jagt die zelfs het bed deelde met een junior omdat zijn vaste maat Willem Randeraard met een blessure kampte opgelopen tijdens de trainingen. Ook bij de ludieke bedden dit jaar weer een leuk aantal deelnemers die de nodige uren in het verfraaien van hun "thema" bed hadden gestopt.

Aantal foto's in album: 122.

2019 Zomer training Groep Gerard

Veel plezier bij de veldtraining van Gerard.

Bij de zomertraining  van Gerard op de dinsdag avond is ontspanning een belangrijk onderdeel van de training naast de  aandacht voor techniek en de fysieke inspanningen. Bij het onderdeel toestellen werd door de deelnemers  met volle teugen genoten van de training. Het plezier spat er gewoon vanaf. En dan nog te weten dat de groep van Gerard nog tot eind Maart 2020 doorgaat. Dus nog  niet geweest dan gewoon aansluiten bij de groep van Gerard nu de dagen weer korten en met het nieuw ingerichte trainingsveld valt er nog 6 maanden te genieten op de Dinsdag avond.

Aantal foto's in album: 13.

Clubkampioenschappen pupillen 2019

Vrijdagavond 5 juli zijn onder ideale omstandigheden de clubkampioenschappen Inline-skaten voor pupillen gehouden op de skeelerbaan in Kudelstaart

Aantal foto's in album: 9.

Alp d'HuZes 2019

Foto's van Team Spookies bij Alp d'HuZes 2019

Aantal foto's in album: 23.

Skeelerclinic 2019

Aantal foto's in album: 119.

BBQ 2019

Aantal foto's in album: 9.

Einde veldtraining op de Dinsdag avond van Gerard voor seizoen 2018-2019

Op 26 Maart was het zover, de laatste training van het seizoen die inmiddels traditie getrouw afgesloten wordt door een koffierondje in de kantine van de Landijsbaan. Was ook daar gezellig en druk, zo een dertig volgers hadden zich verzameld om Gerard en veldverzorger Kees te bedanken voor hun inzet voor het afgelopen seizoen.

Aantal foto's in album: 8.

Sportverkiezing gemeente Nieuwkoop 2018

Foto's van de sportverkiezing van de gemeente Nieuwkoop 2018 op vrijdagavond 15 Maart.

Aantal foto's in album: 16.

Clubkampioenschappen Leiden 2019

clubkampioenschappen Leiden 2019

Aantal foto's in album: 127.

NK Master 2019

Bij de NK master in Alkmaar wederom STG Ter Aar inbreng dit jaar.

John van der Vlugt deed mee bij de heren 60-64 jaar en Wil Schildwacht namens de KNSB om eea volgens de reglementen goed en eerlijke laten verlopen. Door John werd weer een prima resultaat behaald  met een keer Brons en vier Gouden plakken. Mag zich wederom weer voor een jaar kampioen van Nederland noemen nu voor de categorie H60-64jaar.

Aantal foto's in album: 11.
Bekijk album »

Toon Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - [Volgende »]