Clubkampioenschap 2018

Op zaterdag 24 maart 2018 organiseren wij ons clubkampioenschap alweer voor de 28e keer in Heerenveen. De wedstrijd duurt van 17.00 uur tot 21.00 uur
Als lid van de STG kunt u aan deze wedstrijd deelnemen. Doordat we dit jaar 4 uur ijs beschikbaar hebben, zal het aantal deelnemers ongeveer 90 personen kunnen zijn.

Leden zijn de volgende bedragen verschuldigd:  (voor 3 afstanden)
t/m jun. C € 10,00
vanaf Jun. B € 15,00

Niet-leden zijn de volgende bedragen verschuldigd: (voor 3 afstanden)
t/m jun. C € 25,00
vanaf jun. B € 35,00

Inschrijving leden: Alle STG leden kunnen zich inschrijving via de wedstrijdkalender op schaatsen.nl. Hierbij het je het relatienummer nodig dat je per e-mail hebt ontvangen. Bij problemen kun je contact opnemen met .

Inschrijving niet leden: Niet leden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen aan .
Vermeld in uw e-mail de volgende informatie: Naam, relatienummer en IBAN voor eenmalige incasso. Indien er plaats over is, krijgt u een week van te voren bericht of u mee kunt doen.

Uw inschrijving moet uiterlijk zondag 11 maart 2018 binnen zijn. Als blijkt dat de bezetting van de wedstrijden extra deelnemers toelaat, worden ook de inschrijfformulieren van de niet-leden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt! Misschien ten overvloede, maar niet-leden rijden buiten mededinging naar het STG-kampioenschap mee.
Betaling vindt uitsluitend via automatische incasso plaats. Wij hopen rond 24 maart het verschuldigde bedrag via automatisch incasso van het door u opgegeven rekeningnummer te laten afschrijven. Wilt u a.u.b. zorgdragen voor voldoende saldo op de betreffende rekening? Indien u geen bericht meer van ons krijgt, kunt u ervan uitgaan, dat u definitief deelnemer bent. Als wij vragen hebben, nemen we contact met u op.

Afstanden per categorie:

Pupillen C&D&E&F 100-300-500
Pupillen A&B 100-500-1000
Junioren C 500-1000-1500
Junioren B t/m Masters 500-1500-3000

Deze indeling is onder voorbehoud en is afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie. Wijzigingen voorbehouden aan de organisatie. Als u niet de genoemde afstanden wilt rijden, kunt u een verzoek voor andere afstanden indienen via  . U doet dan niet mee aan het clubkampioenschap.
Wij zullen de startlijst t.z.t. op onze website: www.stgteraar.nl publiceren.

We rekenen bij dit spannende en gezellige kampioenschap weer op een grote opkomst van rijders en supporters. De entree in Heerenveen is gratis: neem dus zoveel mogelijk kijkers en supporters mee.
Tot ziens op 24 maart 2018.

Uitslagen 2018
Uitslagen 2017