Clubkleding

Zoals u hebt kunnen zien is de clubkleding een groot succes. Het bestuur van STG Ter Aar en onze sponsor Jan van der Hoorn Schaatssport vinden het erg leuk dat de leden hier zoveel gebruik van hebben gemaakt.

De leden die kleding willen bestellen krijgen daar nu weer de kans voor. Tot 10 februari kan er clubkleding gepast en besteld worden bij Jan van der Hoorn Schaatssport tijdens de normale openingstijden. Het maken van de kleding duurt ongeveer 2 maanden, dus is het mooi op tijd klaar voor het zomerseizoen.

Artikel Prijs
Wielershirt korte mouw, lange rits (oud model) € 20,=
Wielershirt korte mouw, lange rits (nieuw (model) € 20,=
Koersbroek heren met bovenstuk (oud model) € 25,50
Koersbroek heren met bovenstuk (nieuw model) € 30,=
Koersbroek dames met bovenstuk (oud model) € 25,50
Koersbroek dames met bovenstuk (nieuw model) € 30,=
Koersbroek dames zonder bovenstuk € 25,50
Wielerjack € 20,50
Thermojack € 27,50
Thermosalopet € 20,=
Wedstrijdpak € 50,=
Ritsbroek € 25,50
Thermopak € 55,=
Skeelerpak € 30,=
Race muts € 7,=
Schaatshelm € 27,50

De clubkleding is alleen te koop voor leden van STG Ter Aar. Als je nog geen lid bent, kan je lid worden. Bij Jan van der Hoorn Schaatssport ligt een ledenlijst, zodat zij kunnen controleren of je lid bent. Tevens zijn daar formulieren om lid te worden.

Als de kleding klaar is, krijgt u daarvan bericht per e-mail. Alle artikelen die u koopt, moeten bij het afhalen in de winkel worden afgerekend.

Als u stopt met schaatsen of als de kleding te klein wordt, kunt u dit zelf proberen te verkopen. Wij nemen geen gebruikte kleding terug.

Uiteraard zijn wij erg blij met Jan van der Hoorn Schaatssport als betrouwbare sponsor, zodat wij deze kleding nog jaren kunnen blijven gebruiken. Wij hopen dat alle leden in de clubkleding gaan fietsen en schaatsen zodat we als vereniging nog beter herkenbaar zullen zijn.