Inschrijving Jeugdschaatsen 2017-2018

STG Ter Aar organiseert, in samenwerking met het district Aar en Amstel van de KNSB, al vele decennia het Jeugdschaatsen in Leiden voor de jongste jeugd. Zoals je weet is het schaatsen in Leiden erg populair en willen er altijd meer kinderen meedoen dan dat er plaats is. Ook dit jaar zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar voor nieuwe deelnemers. Onder leiding van trainers / begeleiders zullen de kinderen op zaterdag een 23-tal keer met de bus naar Leiden gaan waar het schaatsen zal worden bijgebracht.

De ene helft van het seizoen is het schaatsen van 16.30 - 17.30 uur en de andere helft van het seizoen van 17.45 - 18.45 uur. De bus vertrekt ongeveer 1 uur en 15 minuten voordat de training begint vanaf De Vlinder in Ter Aar. Je kan ook opstappen bij Papenveer, Leliveld-verhuur en de kerk in Langeraar. De precieze schaats en vertrektijden ontvang je t.z.t. en worden ook op deze website geplaatst.

Als je vorig seizoen schaatsles hebt gehad in Leiden dan hoef je jezelf niet opnieuw aan te melden. In augustus heb je per post een bevestiging ontvangen van jouw abonnement Jeugdschaatsen. Als je vorig seizoen geen schaatsles hebt gehad en je bent geboren op of na 1 juli 2006 en voor 1 juli 2010 wordt dan lid van onze vereniging en kies daarbij een abonnement voor het jeugdschaatsen. Je ontvangt uiterlijk begin september een bevestiging.

De contributie voor het lidmaatschap voor pupillen is € 26,= en de abonnementstarieven zijn nog niet bekend.

Vorig seizoen waren de kosten voor een abonnement voor het jeugdschaatsen in Leiden zijn € 125,= inclusief busvervoer en € 77,= exclusief busvervoer. Kinderen die kiezen voor het vervoer per bus krijgen voorrang. Naast de trainingen is er ook een kenningsmakings-/voorlichtingsavond, een sinterklaas pakjesestafette, een toertocht, diplomaschaatsen en het clubkampioenschap. Als afsluiting is er een zwemfestijn in zwembad "De Wel" in Nieuwkoop, met diploma en prijsuitreiking.

Voor de kanjers onder jullie, de conditietraining is begonnen op dinsdag en duurt van 16.30 tot 17.30 uur.

Aan de ouders het verzoek om na te denken over het eventueel assisteren bij de lessen. Denkt u dit leuk te vinden meldt dit dan bij opgave van uw kind.

Inschrijven

Met het formulier op de pagina Lid worden kan je je aanmelden als lid en een abonnement voor het jeugdschaatsen aanvragen.