Abonnementen aanvragen

Het lidmaatschap, de abonnementen en licenties lopen tot wederopzegging. Alle leden en abonnementhouders van de zondagmorgen ontvangen in juni een overzicht van de abonnementen die zij vorig seizoen hadden. Als u dezelfde abonnementen voor komend seizoen wilt behouden, dan hoeft u niets te doen. Als u iets wilt wijzigen, dan moet u het wijzigingsformulier uiterlijk 13 juli retour sturen naar de ledenadministratie

Trainingsuren

Zondag  07.30-09.00 uur  STG Ter Aar trainingsuur
  17.30-23.00 uur  Verhuur/Wedstrijden KNSB licentiehouders

Vervoer

Een zeer belangrijk punt. Bezin eer ge begint! Zoals hiervoor is aangegeven wordt de jeugd verzocht om op zondagmorgen te gaan trainen. Op de zondagmorgen trainen zowel senioren als junioren, waardoor de junioren voldoende gelegenheid hebben om tegen kleine vergoeding met senioren mee te rijden. Voor de maandagavond (Haarlem 2) moeten de ouders zelf (onderling) voor vervoer zorgen. Overleg dus voordat u het abonnement voor uw zoon/dochter aanvraagt daarom goed, zodat niet vlak voor het seizoen blijkt dat er te weinig ouders zijn die willen of kunnen rijden.

Amsterdam

Voor Amsterdam zijn er dit jaar voor onze club eveneens mogelijkheden met een aantal abonnementen beschikbaar voor M3 (woensdag, 19.40-20.45 uur).

Leiden

Voor de allerkleinste jeugd bestaat uiteraard ook dit seizoen weer de mogelijkheid om naar Leiden te gaan op zaterdagmiddag. De organisatie van het Leidenschaatsen valt organisatorisch onder de Schaatstrainingsgroep. Een aantal jaren geleden zijn er maatregelen vastgesteld om, bij te grote aanmelding, een zo eerlijk mogelijke schifting te maken. Deze maatregelen zijn genomen omdat de kleinste jeugd niet meer kon deelnemen aan het Leidenschaatsen. Voor de Schaatstrainingsgroep is het heel belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen in Leiden leren op de schaats te staan en in Haarlem later leren hardrijden.
Wat zijn de criteria?
  • Alle kinderen die wonen in de voormalige gemeente Ter Aar en Liemeer en geboren zijn op of na 1 juli 2003 en voor 1 juli 2007 mogen inschrijven voor het Leiden-schaatsen.
  • Alle kinderen die hun schaatsdiploma E en F nog niet hebben mogen aan de training in Leiden deelnemen.
  • Kinderen die afgelopen seizoen hebben deelgenomen en voldoen aan de eerste 2 criteria mogen ook dit seizoen weer deelnemen. De leeftijd is uiteindelijk bindend.
  • Kinderen uit omliggende gemeenten kunnen zich alleen inschrijven door lid te worden van de STG Ter Aar, echter gaan kinderen van vorig seizoen en kinderen uit Liemeer en Ter Aar voor.
  • Alle kinderen krijgen een abonnement dat zij bij de bus moeten tonen.
  • Aanmelding van kinderen die vorig seizoen ook deel hebben genomen gebeurt d.m.v. het gele briefje wat ze bij het zwemfestijn ontvangen. Kinderen die voor het eerst meegaan naar Leiden kunnen zich online aanmelden.
  • Voor de Leidenjeugd zal er vóór aanvang van het seizoen 'n bijeenkomst voor de ouders worden georganiseerd. Waar en wanneer hoort u van de coördinatoren.

Contributies

Een overzicht van de verschillende contributies kunt u hier vinden.

Abonnementswijzigingen doorgeven

Als u uw abonnementen wilt wijzigen dan dient u het wijzigingsformulier voor 13 juli 2014 op te sturen naar:
Ledenadministratie STG Ter Aar
p/a Zwanenlaan 27
2461 BM Ter Aar

Meer informatie

Als u na het lezen van bovenstaand verhaal nog vragen hebt, dan kunt u terecht bij:
Marian Wijfje
06-21963009