Inline-skaten

Op de skeelerbaan in Kudelstaart worden door ons verschillende trainingen gegeven. Op woensdag voor junioren en senioren en op vrijdag voor pupillen. Om te kunnen inline-skaten op de skeelerbaan in Kudelstaart heb je inline-skates, een helm en bescherming nodig. Voor een goed advies en een groot assortiment kan je terecht bij Jan van der Hoorn Schaatssport.

Op de skeelerbaan is het verplicht om een helm te dragen. Daarnaast is het op vrijdag voor de pupillen ook verplicht overige bescherming te dragen. Ook op warme dagen is het rijden in een t-shirt verplicht (geen hempje).Wanneer er onverhoopt toch ongelukken plaatsvinden, moet u in de eerste plaats aanspraak maken op uw eigen WA- en ongevallen verzekering (let op een sportclausule!). Voor STG leden heeft de vereniging ook een WA- en ongevallenverzekering afgesloten.

Om te kunnen inline-skaten heb je een abonnement nodig voor de skeelerbaan. Om dit abonnement aan te vragen, moet je een Schaats Trainings Groep lidmaatschap hebben. Met dit lidmaatschap ben je ook aangesloten bij de KNSB en daarbij hoort een WA- en ongevallenverzekering.

Inline-skate trainingen 2019

Pup t/m Jun B woensdagavond € 32,50
Jun A t/m Mas woensdagavond € 50,=

Inline-skate abonnement aanvragen

Heb je al een Schaats Trainings Groep lidmaatschap en heb je vorig seizoen een abonnement gehad? Dan blijft jou abonnement doorlopen. Als je niet meer wil inline-skaten zeg dan het abonnement op bij de ledenadministratie.

Heb je al een Schaats Trainings Groep lidmaatschap en wil je dit seizoen een inline-skate abonnement? Stuur dan een email naar de ledenadministratie met jouw naam, adres en geboortedatum en de avond waarop je wil inline-skaten.

Heb je nog geen Schaats Trainings Groep lidmaatschap en wil je dit seizoen inline-skaten? Meld je dan aan als Schaats Trainings Groep lid en vink daarbij de gewenste abonnementen aan. Het is mogelijk om de training eenmalig te proberen en daarna lid te worden en een abonnement aan te vragen.